nieuws

Afname productie staal in Duitsland

bouwbreed Premium

wiesbaden ­ De Duitse hoogovens hebben in augustus hun ijzerproductie met 12,2 procent teruggeschroefd tot 2,3 miljoen ton. De productie van staal nam met 11 procent af tot 3,5 miljoen ton. De dalingen vallen geheel toe te schrijven aan de bedrijven in West­Duitsland. In de oude deelstaten nam de productie van staal met 13,4 procent […]

wiesbaden ­ De Duitse hoogovens hebben in augustus hun ijzerproductie met 12,2 procent teruggeschroefd tot 2,3 miljoen ton. De productie van staal nam met 11 procent af tot 3,5 miljoen ton.

De dalingen vallen geheel toe te schrijven aan de bedrijven in West­Duitsland. In de oude deelstaten nam de productie van staal met 13,4 procent af tot 2,9 miljoen ton. In Oost­Duitsland steeg de productie met 5,5 procent tot een half miljoen ton.

Reageer op dit artikel