nieuws

Acties op komst bij FNV Bouw

bouwbreed Premium

woerden ­ FNV Bouw houdt vanaf Prinsjesdag op diverse plaatsen in het land eindewerkbijeenkomsten. De vakbond zet zich met de organisatie van de treffens bij voorbaat schrap tegen de bezuinigingsplannen van het kabinet­Balkenende. Volgens voorzitter D. van Haaster van de bond komen de concrete voornemens van de regering weliswaar pas op de derde dinsdag in […]

woerden ­ FNV Bouw houdt vanaf Prinsjesdag op diverse plaatsen in het land eindewerkbijeenkomsten. De vakbond zet zich met de organisatie van de treffens bij voorbaat schrap tegen de bezuinigingsplannen van het kabinet­Balkenende.

Volgens voorzitter D. van Haaster van de bond komen de concrete voornemens van de regering weliswaar pas op de derde dinsdag in september tevoorschijn, nu al echter is duidelijk dat de sociale maatregelen hard aankomen. De vakbondsman roept daarom de werknemers in de bouw­ en houtsector op massaal de eindewerkbijeenkomsten te bezoeken.

Reageer op dit artikel