nieuws

Plafondpaneel Sahara met fijne textuur

bouwbreed Premium

breda ­ Sahara is een nieuw type plafondpaneel in de serie Fine Textures van Armstrong Building Products. Het paneel heeft een bijzonder fijne en witte textuur. De Sahara is de opvolger van de Dune Plus.

De Sahara­panelen zijn gemaakt van minerale vezels. De geluidsoverdracht via de plafondconstructie van de ene naar de andere ruimte wordt ermee gedempt (34 dB). Zo wordt de privacy in de werkomgeving gewaarborgd.

Het oppervlak van de Sahara is bijzonder fijn van korrel, met micro perforaties voor een goede akoestische absorptie. De frisse witte kleur van de afwerklaag zorgt ervoor dat het paneel goed past in een moderne kantooromgeving. Licht wordt goed gereflecteerd (83 procent).

De panelen zijn bestand tegen een relatieve vochtigheid van 95 procent. De formaten zijn 600 x 600 millimeter en 600 x 1200 millimeter. Er zijn verschillende randafwerkingen.

Reageer op dit artikel