nieuws

Alto stof/waterzuiger simpel te verplaatsen

bouwbreed Premium

hardinxveld­giessendam ­ Speciaal voor klus­, aannemers en bouwbedrijven die hun stof­/waterzuiger veel moeten verplaatsen of meenemen heeft Alto nu de Attix 3. Deze stof­ en waterzuiger is compact en heeft een sterk zuigvermogen en een laag geluidsniveau. Voor deze serie is het filterreinigingssysteem Push & Clean verkrijgbaar. Door het indrukken van een knop wordt het filterelement snel en gemakkelijk gereinigd.

Nieuw is ook de grotere uitvoering Attix 5, met een hogere zuigkracht en een laag geluidsniveau. Dit type is stabiel op oneffen vloeren. Een optionele duwbeugel vergemakkelijkt het transport. De Attix 5 heeft een automatisch filterreinigingssysteem voor extreem fijne stoffen, XtremeClean. Een vervuild filterelement wordt automatisch gereinigd, waarbij het werk niet behoeft te worden onderbroken.

Reageer op dit artikel