nieuws

Trespa panelen ogen als (verweerd) hout

bouwbreed Premium

Trespa panelen ogen als (verweerd) hout

weert ­ Trespa heeft een nieuwe serie gevelbekledingspanelen, die er uitzien als hout. De serie heet Natural Prints. Zoals alle andere Trespa Meteon panelen bestaan de Natural Prints voor 70 procent uit zachte houtvezels en 30 procent thermohardende harsen. Ze worden vervaardigd onder hoge druk en temperatuur en uitgehard door middel van elektronenstralen. Er zijn vier dessins. Loft Grey lijkt op verweerd hout, Elegant Oak op licht eiken en Harmony Oak op donker eiken. Het vierde dessin, Pacific Board, doet volgens de fabrikant denken aan het leven op of bij de oceaan. De panelen meten 3.65 meter bij 1.86 meter. De dikte varieert van 8 tot 13 millimeter. De Natural Prints zijn weerbestendig en kleur­ en stootvast. Ze zijn eenvoudig te reinigen.

Reageer op dit artikel