nieuws

Loods in de as door brand Rensa Didam

bouwbreed Premium

didam ­ Een grote brand die in de nacht van zondag op maandag woedde in een vestiging van Rensa BV Technisch Handelsbureau in Didam, heeft volgens commercieel directeur E. Heijink een schade veroorzaakt van zeker 4 tot 5 miljoen euro.

In de loods aan de Pittelderstraat lagen radiatoren opgeslagen. Een berg verwrongen staal en ijzer is daar nog van over. De brand is ontstaan in een stapel pallets.

Het bedrijf, dat alles levert wat met centrale verwarming heeft te maken, kan ondanks de brand alle goederen blijven leveren. “Gelukkig betreft het één artikelengroep”, zegt de directeur. “Collega­groothandel Vego levert hetzelfde merk radiatoren en neemt de leveranties, die Rensa aan de klanten zal factureren, tijdelijk over.”

Reageer op dit artikel