nieuws

Industriezuiger houdt boorwerk stofvrij

bouwbreed

Industriezuiger houdt boorwerk stofvrij

eindhoven ­ De nieuwe industriezuiger Alto Attix 560 houdt werkzaamheden als boren, schuren, slijpen en frezen stofvrij. Door het gepatenteerde filterreinigingssysteem Xtremeclean blaast het apparaat met luchtimpulsen doorlopend het PE­filter van binnenuit schoon. De stofzuiger wekt een onderdruk van 230 millibar op en verplaatst 3600 liter lucht per minuut. De Alto Attix 560 is antistatisch uitgevoerd en kan zonder stofzak werken. Het softstart­systeem voorkomt piekspanning in het elektriciteitsnet. A.J. Steenkist­Rooijmans uit Eindhoven levert twee uitvoeringen van elk 1500 watt zonder en met inschakelautomaat voor het automatisch in­ en uitschakelen van pneumatisch handgereedschap.

Reageer op dit artikel