nieuws

Nationale Renovatiedag afgeblazen

bouwbreed

Nationale Renovatiedag afgeblazen

almere ­ De Nationale Renovatiedag 2003 niet door wegens gebrek aan deelnemers. De dag zou worden gehouden op dinsdag 17 juni in het World Trade Center in Rotterdam. De uitreiking van de Nationale Renovatieprijs heeft nog wel plaats. Organisator Nestas Communicatie in Almere houdt deze bijeenkomst nu op 17 juni in Hotel New York in Rotterdam. Prof.ing. A. Thomsen, hoogleraar Bouwkunde TU Delft, spreekt dan over de facts and figures van renovatie. De prijsuitreiking begint ’s middags om vijf uur. Aansluitend is er een borrel. De mensen die zich al wel hadden aangemeld voor de Renovatiedag krijgen een alternatief programma aangeboden in de vorm van een excursie onder begeleiding naar één van de voor de Renovatieprijs genomineerde projecten. De projecten waaruit kan worden gekozen zijn de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam en de woningbouwprojecten Stulemeijer II in Rotterdam en Schuttersveld in Delft. Nestas peilt momenteel welk project de voorkeur heeft.

Reageer op dit artikel