nieuws

Miljoenenproject bij WTC Leeuwarden

bouwbreed Premium

Miljoenenproject bij WTC Leeuwarden

leeuwarden ­ De bouw van extra kantoren en een hotel bij het huidige World Trade Centre in Leeuwarden gaat dit jaar nog van start. De uitbreiding gebeurt in fasen. Naar verwachting is de nieuwbouw over zes jaar helemaal afgerond. De kosten bedragen in totaal 45 miljoen euro. Van Wijnen in Gorredijk is de ontwikkelaar en bouwer van het miljoenenproject. “Alhoewel de vraag naar kantoorruimte in ons huidige gebouw groot is, willen we niet het risico lopen dat kantoorblokken leeg blijven staan”, vertelt Andries de Jong, directeur van het WTC. “Daarom bouwen we in fasen. We willen dat het ene kantoorblok helemaal is verhuurd voordat we met de bouw van een ander blok beginnen.”

Reageer op dit artikel