nieuws

Kraanfabrikant wil Europese positie

bouwbreed Premium

Kraanfabrikant wil Europese positie

breda ­ De Manitowoc Crane Group opent op 20 juni in Breda het nieuwe verkoop­ en servicecentrum voor Manitowoc­ en Grove­kranen. Het Amerikaanse concern is een grote aanbieder van kranen, waaronder mobiele telescoopkranen en rupsbandkranen. Vorig jaar nam Manitowoc branchegenoot Grove over. Met de vestiging in Breda wil de kraanfabrikant de positie van de Manitowoc­ en Grove­producten in Europa verder versterken.Vanuit Breda en Venlo, waar het Nederlandse hoofdkantoor zit, stuurt de kraanfabrikant de activiteiten in Europa, Afrika en het Midden­Oosten aan. Manitowoc huurt in Breda bedrijfsruimte van de gemeente Breda. Voorlopig huurt Manitowoc voor drie jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Reageer op dit artikel