nieuws

Imca Vastgoed hekelt dode voetbalstadions

bouwbreed

Imca Vastgoed hekelt dode voetbalstadions

haarlem ­ Imca Vastgoed heeft het volste vertrouwen de exploitatie van het nieuwe voetbalstadion in Haarlem tot een succes te kunnen maken. “Een dood gebouw waarin gevoetbald wordt, is niet meer van deze tijd. We streven naar een multifunctionele stadion met een levenslustig samenspel tussen wonen, werken en recreatie”, aldus directeur J. Heeremans. “De vraag van de samenleving is vooral om zo goed mogelijk om te gaan met de weinige meters die we tot onze beschikking hebben”. Behalve zitplaatsen en een grasmat, heeft Imca de bouw van 10.000 meter vierkante meter woonoppervlak in de planning. Het stadion wordt door Imca op eigen risico gebouwd. Er wordt een exploitatiemaatschappij opgericht die belast is met het financiële reilen en zeilen van het complex.

Reageer op dit artikel