nieuws

ASH­achterzetraam van metaglas voor klimaatgevel tot 4 meter

bouwbreed Premium

ASH­achterzetraam van metaglas voor klimaatgevel tot 4 meter

tiel ­ De kantoren van S.I.E.P. Shell in Rijswijk (Zuid­Holland) worden momenteel gerenoveerd. Als noviteit worden daar achter de klimaatgevel ASH achterzetramen van Metaglas geplaatst. Metaglas maakt constructies van glas en metaal voor bouwkundige toepassingen. Het bedrijf legt zich erop toe zelf nieuwe ideeën en producten te bedenken. Eén van de nieuwste ontwikkelingen is een hangend horizontaal schuivend ASH achterzetraam voor klimaatgevels. Dit systeem hangt aan een rail aan de bovenzijde en schuift horizontaal. Hierdoor is het gemakkelijk te bedienen. De bovenrail is uit twee sporen opgebouwd en is in hoogte verstelbaar. Het achterzetraam kan ook bij zeer hoge ramen worden toegepast, tot wel 4 meter hoog. Bij Shell Rijswijk worden achthonderd ASH­achterzetramen geplaatst, in hoogte variërend van 1,37 tot 4,03 meter. De ramen zijn recent ook toegepast in het OCC gebouw van KLM op Schiphol.

Reageer op dit artikel