nieuws

ACIN­drukmeter met statische drukbuis

bouwbreed

ACIN­drukmeter met statische drukbuis

rijswijk ­ De nieuwe drukmeter 267MR van ACIN instrumenten heeft een vaste kanaal insteekopnemer in de vorm van een statische drukbuis. Die meet lage drukverschillen. De leverancier uit Rijswijk noemt het apparaat onder meer geschikt om ventilatiesystemen af te regelen. De insteekopnemer is een optie. De meter wordt direct op het kanaal gemonteerd. De aluminium opnemer heeft een diameter van zo’n 10 millimeter. Flenzen voorkomen eventuele drukmeetfouten. De capacitieve sensor weerstaat in elke richting tot 10 psi overdruk. De onnauwkeurigheid beloopt 1 procent van de volle schaal. Het instrument voldoet aan de beschermingsklasse IP65/NEMA 4.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels