nieuws

Winkelcentrum Oranjerie verkocht

bouwbreed Premium

apeldoorn ­ Het winkelcentrum Oranjerie in Apeldoorn is door ING Real Estate verkocht aan het in Twello gevestigde Elizen Vastgoed Groep. Het complex wisselt voor ongeveer 46 miljoen euro van eigenaar. De Gelderse investeerder beheert en belegt in Nederlandse winkelcentra die op A­locaties staan.

De aankoop wordt ondergebracht bij het vastgoedfonds Dulvast waarvan Elizen het eigendom deelt met Herman Jansen. De portefeuille van Dulvast bestaat verder uit het winkelcentrum De Hoge Wal in Rijssen, de Orlandopassage in Kerkrade en de Hofpassage in Enschede.

De Apeldoornse Oranjerie werd in 1993 door het Huizense Slokker Bouwmij in opdracht van de Maatschappij voor Bedrijfsobjecten in Amsterdam gebouwd. Het complex heeft een omvang van circa 15.500 vierkante meter en is ontworpen door Ellerman, Lucas, Van Vugt uit Rijswijk.

Reageer op dit artikel