nieuws

Weekamp: Voor elke woonstijl een deur

bouwbreed

Weekamp: Voor elke woonstijl een deur

dedemsvaart ­ De aannemer moet steeds meer rekening houden met wat de consument wil. Weekamp Deuren uit Dedemsvaart zegt daar met de collectie Living Doors op aan te sluiten. Voor elke woonstijl is er wel een deur. De fabrikant breidt de collectie uit met een reeks nieuwe modellen die uitgaan van de vormgeving uit de jaren dertig. Ze hebben een strakke profilering en een vlakke stijl­dorpelverbinding. Weekamp biedt een dicht model en een bijpassende uitvoering met glas. Het glas is helder of mat met een facetgeslepen rand. De fabrikant gebruikt gehard veiligheidsglas en levert het aan met glaslatcassettes. De deuren komen in een stompe en opdekuitvoering en zijn afgewerkt met witte grondverf.

Reageer op dit artikel