nieuws

Opblaasbare tunnel (2)

bouwbreed

Opblaasbare tunnel (2)

Hierdoor reageren ook wij (na Neuchâtel Infrastructuur BV) met verontwaardiging op het bijschrift bij de opvallend geplaatste foto van de opblaasbare tunnel voor wegwerkzaamheden op de A1 bij Deventer in Cobouw, 20 mei 2003 (nummer 96). De afgebeelde tenttunnel is namelijk niet zoals u meldde afkomstig uit Zwitserland maar is eigendom van ons! Aangezien over deze tenttunnels, door ons genoemd ‘doorwerkvoorziening’ regelmatig stukjes worden geplaatst in diverse kranten en (vak)tijdschriften, vinden wij het erg storend dat het steeds lijkt alsof de hoofdaannemer van desbetreffend project de eigenaar van deze doorwerkvoorziening is. Wij zijn een straal­ en coatingbedrijf dat de doorwerkvoorziening heeft bedacht, ontwikkeld en gepatendeerd. Wij hebben met deze doorwerkvoorziening al vele brugdekken en projecten overkapt, zoals bijvoorbeeld de brug bij Gorinchem (was ons 1e project), de brug over de Merwede bij Papendrecht en recentelijk de Calandbrug. Dat deze constructie overigens niet alleen geschikt is voor brugdekken, blijkt uit het feit dat wij vorig jaar winter onder meer de bushaltes aan de Zuid Tangent overkapt hebben tijdens de aanleg van deze buslijn en dat wij onlangs een pilot­project hebben verzorgd op Schiphol met een mobiele variant. Kortom: u zult begrijpen dat wij trots zijn op onze doorwerkvoorziening. Derhalve ervaren wij het als vervelend als anderen steeds maar weer ‘met de eer strijken’.

Reageer op dit artikel