nieuws

Opblaasbare tunnel

bouwbreed Premium

Opblaasbare tunnel

Naar aanleiding van de opvallend geplaatste foto van de opblaasbare tunnel voor wegwerkzaamheden op de A1 bij Deventer op pagina 1 in Cobouw 20 mei 2003 (nummer 96) vragen wij u uw aandacht voor het volgende.

Het bijschrift “Het is voor het eerst dat bij wegwerkzaamheden zo’n grote tent wordt gebruikt” is volgens ons onjuist. Deze doorwerkvoorziening, afkomstig uit Zwitserland, is namelijk al veel eerder in Nederland toegepast en wel onder meer tijdens de renovatie van de Brug Ravenstein in de A50 in 1996. In die periode hebben wij, Smits Neuchâtel Infrastructuur BV te Utrecht, de brug gerenoveerd met gebruikmaking van deze specifieke tent. Overigens had deze doorwerkvoorziening een lengte van ruim 300 meter. Dus beduidend langer dan de 80 meter waarvan u melding maakt!

Anne BoumanSmits

Reageer op dit artikel