nieuws

Nieuwe doorvoer voor kabels van Brattberg

bouwbreed

malden ­ Geschikt voor kabels van verschillende diameter en voor het weren van elektromagnetische velden noemt MCT Brattberg de nieuwe kabeldoorvoering Add Block. Importeur Theunissen Technical Trading uit Malden zegt dat dit product de voordelen van het variabele Add Bolck combineert met de weerstand die de doorvoer E­MTC tegen elektromagnetische velden biedt.

Deze nieuwe doorvoer is volledig vooringevet. Het systeem voert kabels 4 tot 110 millimeter diameter door. De buitenzijde van elk blok geeft de geschikte kabeldiameter aan. Het afgesloten frame kan heropend en de blokken kunnen zonder problemen worden hergebruikt zonder dat de kabels beschadigen. De doorvoeren beschermen tegen een waterdruk tot 5 bar, weerstaan 6 uur brand, zijn gasdicht en houden rook tegen. Het materiaal heeft een zeer lage rookindex en bevat geen chloor, fluor en broom.

Reageer op dit artikel