nieuws

Esha blijkt kampioen in directiewisselingen

bouwbreed Premium

Esha blijkt kampioen in directiewisselingen

groningen ­ De 40­jarige P. van Dommele is aangesteld als president­directeur van bitumenproducent Esha in het Groningse Hoogkerk (900 werknemers). Hij is de vierde directeur in twee jaar tijd. Alle drie de voorgangers zijn uit onvrede opgestapt of opzij gezet, zoals J. Blaauw, die de zaken mooier voorstelde dan ze waren. Opvolger B. Kroesbergen kreeg een verschil van inzicht met de aandeelhouders. Ex­directeur J. Wortelboer loopt in de ziektewet ‘maar hij had slechts een tijdelijke aanstelling’, zo verklaarde Van Dommele, hoewel dat door Wortelboer wordt ontkend.

Sinds november 2000 verkeert Esha in Hoogkerk, het voormalige Smid & Hollander, in woelig water, dat zijn stempel onverbiddelijk naliet op de directievoerders.

Reageer op dit artikel