nieuws

Strak vormgegeven dakluik laat licht door

bouwbreed

schagen ­ Gorter Bouwprodukten te Schagen heeft een dakluik ontwikkeld met een lichtdoorlatend deksel. Het luik heeft een strakke vormgeving. Hierdoor wordt het dakbeeld nauwelijks verstoord.

De opstand is van aluminium en is gelijk aan die van het volledig metalen dakluik dat Gorter al geruime tijd levert. Het raamwerk van het deksel is eveneens van aluminium. De beglazing bestaat uit een slagvaste polycarbonaat kanaalplaat in de kleur opaal. De dikte is 32 millimeter. De isolatiewaarde is 1,6 W/m2.K; de geluidsdemping 22 dB. Het luik is gemoffeld in RAL 9010. Het dakluik heeft een cilinderslot en een contrabalanssysteem voor gemakkelijk openen en sluiten. Er zijn vier standaardmaten leverbaar. Speciale maten zijn er op aanvraag.

Reageer op dit artikel