nieuws

Siemens vernieuwt brandmeldsysteem

bouwbreed

Siemens vernieuwt brandmeldsysteem

zoetermeer ­ Siemens Building Technologies heeft het brandmeldsysteem AlgoRex op een aantal punten vernieuwd. De vernieuwingen betreffen de centrale apparatuur, de melders en de melderperiferie. Van de compacte brandmeldcentrale CI1115 is de capaciteit verdubbeld. Ook kan in het front van de centrale een paneel voor ontruimingsalarmering worden ingebouwd. De modulaire brandmeldcentrale CI1150 heeft een nieuwe bedieningsterminal die gemakkelijker is te bedienen. De mogelijkheid om de brandmeldcentrale op te nemen in een netwerk is uitgebreid van vier naar vijftien centrales. Verder zijn er nu een interactieve multisensormelder, een thermische melder en een handbrandmelder.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels