nieuws

Mauer bestrijdt namaak patentsleutel

bouwbreed

Mauer bestrijdt namaak patentsleutel

amersfoort ­ Over enkele weken levert Mauer Locking Systems (MLS) uit Amersfoort de eerste sleutelprofielen met een merkpatent. Technische patenten op sleutelprofielen vervallen na verloop van tijd. Daarna kan iedereen de vrijkomende profielen maken en de sleutels kopiëren. MLS loste dat probleem op door diens geregistreerde en beschermde naam te integreren in het sleutelprofiel. Het bedrijf krijgt daardoor een oneindig merkpatent. Namaak van de MLS­sleutels wordt daarmee wettelijk strafbaar. De onderneming sorteert de patenten voor het systeem per land met registratienummer op www.mauerlocks.com. MLS levert de sloten met DC­, HC­ en KC­cilinder in monosluiting of als hoofd/centraalsluitsysteem.

Reageer op dit artikel