nieuws

Drents vakantiepark fors uitgebreid

bouwbreed

wezuperbrug ­ Een compleet nieuw vakantiepark dat in oppervlakte vier keer zo groot wordt als het Noorder Dierenpark in Emmen. Daaraan wordt momenteel in het Drentse Wezuperbrug hard gewerkt. Het recreatiepark Kuierpadtien gaat fors uitbreiden. Het huidige terrein van 28 hectare wordt vergroot met nog eens 25 hectare.

Zandzuigers zijn bezig een zandafgraving aan de bosrand om te bouwen tot een nieuwe recreatieplas. Daarna wordt begonnen met de bouw van vakantiehuisjes waarvan er uiteindelijk 150 op het terrein komen. Een toekomstig kampeerterrein gaat ruimte bieden aan 370 staanplaatsen. Verder staat een nieuw centraal complex met diverse gezamenlijke voorzieningen op stapel. Ook de entree wordt verlegd naar het nieuwe gedeelte. Uit financiële overwegingen vindt de uitbreiding stapsgewijs plaats.

Reageer op dit artikel