nieuws

Doek valt voor Bouwservice De Vries

bouwbreed

KlAZIENAVEEN ­ Bouwservice W. de Vries uit Klazienaveen is failliet. De oorzaak hiervan is een te snelle groei van het bedrijf. Door het faillissement gaan zeven banen verloren. Er is geen kans op een doorstart.

“Vorig jaar ging het erg goed met De Vries”, aldus P. van Rossum van Haarsma & Van Rossum advocaten. Van Rossum is benoemd tot curator bij het bedrijf in Klazienaveen. “De Vries groeide naar twintig werknemers. Toen de klad erin kwam, liepen de kosten door terwijl de omzet stagneerde. Daarnaast kreeg het bedrijf te maken met slechte economische tijden waardoor het aantal bouwopdrachten verminderde.”

Na zeven jaar houdt het bedrijf daarom op te bestaan. De Vries heeft nog een aantal bouwprojecten lopen. Wat daarmee gaat gebeuren, is volgens Van Rossum nog niet bekend.

Reageer op dit artikel