nieuws

Combinatie van twee besten

bouwbreed

silvolde ­ Timmerfabriek Suselbeek in Silvolde introduceert een kozijn, waarvan de buitenzijde van aluminium is en de binnenzijde van hout. Op die manier combineert dit AluWood DuoComfort het beste van twee werelden, meent de producent.

Het gemoffelde aluminium aan de buitenzijde is weerbestendig en onderhoudsarm. Het hout aan de binnenzijde is warm en sfeervol. Vele kleurstellingen zijn mogelijk. Voor de aluminium buitenzijde is zelfs elke kleur mogelijk. Voor de binnenzijde bestaat keuze uit verschillende houtsoorten (vuren, eiken, beuken, essen, ahorn of kersen). Een geschilderde afwerking behoort eveneens tot de mogelijkheden. De toegepaste houtsoorten komen uit milieubewust beheerde bossen.

De isolatiewaarde van het AluWood DuoComfort kozijn is hoger dan bij een aluminium of kunststof kozijn. Het nieuwe kozijn wordt voor het eerst getoond op de Graafschapbeurs, van 15 tot en met 17 april in het voetbalstadium van De Graafschap in Doetinchem.

Reageer op dit artikel