nieuws

Badkamertegels van Sphinx in drie wereldsferen

bouwbreed Premium

maastricht ­ In de lijn Bathrooms of the World levert Sphinx badkamertegels met stijlkenmerken uit verschillende werelddelen. Er zijn nu drie nieuwe series bijgekomen: Elements, Ankara en Greyhound.

Elements heeft een minimalistische uitstraling van stijlvolle eenvoud met pure basiselementen. Matte en glanzende groot formaat wandtegels in wit of crème kunnen worden gecombineerd met vloertegels die doen denken aan beton of geroest cortenstaal. De strips lijken op gematteerd draadglas en hout. De serie Ankara is gebaseerd op oosterse badculturen. Matte natuursteen, turkoois/blauwe aquakleuren en reliefs en strips in zachte natuursteentint bepalen hier het beeld.

Voor de Greyhound serie is gekeken naar de vormgeving en het materiaalgebruik van het Amerika uit de jaren vijftig en zestig. De wandtegels zijn mat wit en mat zilvergrijs, met ribbel of vlak. De vloertegels zijn in wit, grijs en zwart, de accessoires in chroomlook en roodgetint glas. Namaak klinknagels dragen bij aan de sixties sfeer.

Reageer op dit artikel