nieuws

Wastafel voor rolstoelers

bouwbreed

Wastafel voor rolstoelers

den bosch ­ Duravit Nederland uit Den Bosch levert met Architec een reeks sanitaire producten voor mensen die zich slecht kunnen bewegen. De leverancier noemt het programma geschikt voor particulier gebruik en voor (semi) openbare sanitaire ruimten. Een voorbeeld biedt de Architec wastafel H70 met een breedte van 57,5 en een uitloop van 52 centimeter. De tafel heeft een vlakke wasbak en afzetvlakken aan de zijkanten. De keramische zeef en de bewust weggelaten overloop bevorderen de hygiëne. De wastafel voldoet aan DIN 189024 en DIN 18025/I+II, wat betekent dat er een rolstoel onder past. Een geïntegreerde en ergonomisch vormgegeven greeprail geeft extra comfort; rolstoelgebruikers kunnen zich met één hand naar de wastafel trekken. Duravit biedt het Architec­programma aan met een goed te reinigen wondergliss­oppervlak aan.

Reageer op dit artikel