nieuws

Tien scans voor parkmanagement

bouwbreed

den haag ­ De provincie Zuid­Holland heeft tien parkmanagementscans weg te geven. Met de scan kunnen verenigingen van ondernemingen die op een bedrijfsterrein zijn gevestigd, bekijken of parkmanagement iets voor hun vestigingsplaats kan betekenen.

De scan, die wordt uitgevoerd door het onderzoeks­ en adviesbureau Ecorys, is ongeveer 8000 euro waard. De provincie Zuid­Holland wil met de actie de herstructurering van bedrijfsterreinen een impuls geven.

“Ik wil de hype een beetje doorbreken. Want er wordt nogal veel over gezegd en geschreven”, legt P. Smolders van Ecorys uit. Volgens de adviseur wordt te weinig nagedacht over de voordelen die de aanpak te bieden heeft. Bij de scan worden op het terrein zaken als milieubeheer, aantrekkelijkheid van het terrein en sociale veiligheid doorgelicht.

Reageer op dit artikel