nieuws

On line meestemmen voor renovatieprijs

bouwbreed Premium

almere ­ De vakjury koos al tien genomineerden uit de inzendingen voor de Nationale Renovatieprijs. Nu mag het publiek zijn zegje doen door on line mee te stemmen voor de publieksprijs via de website www.nationalerenovatieprijs.nl. Op de site staan alle 73 inzonden projecten met een beschrijving en een illustratie.

De Nationale Renovatieprijs richt zich specifiek op de bestaande gebouwenvoorraad. De vakjury keek voor haar keuzebepaling vooral naar de aanpak, het proces en de voorbeeldfunctie. Er zijn drie categorieën: woningbouw renovatie, woningbouw herbestemming en utiliteitsbouw.

De winnaars worden bekend gemaakt op de Nationale Renovatiedag op 17 juni in het WTC in Rotterdam. Daar is dan ook een tentoonstelling van alle ingezonden projecten.

On line stemmen voor de publieksprijs kan tot en met 10 juni.

Reageer op dit artikel