nieuws

Licotec introduceert Architectenhandboek

bouwbreed

Licotec introduceert Architectenhandboek

duiven ­ Licotec, voorheen Vink Daklicht, uit Duiven stelt diens lichtstraten en transparante overkappingen in glas en kunststof voor in een Architectenhandboek. Hiermee kunnen architecten en aannemers inspiratie opdoen tijdens de ontwikkelings­ en inkoopfase van projecten. Het handboek gaat onder meer in op bijvoorbeeld de specificaties van alle beglazingssystemen, lichtkappen, voorzetbeglazing en de installaties voor de afvoer van rook en warmte. Ook de achtergrond van de systemen en gebruikte materialen komen aan bod. Bovendien presenteert het boek voorbeelden van de toegepaste systemen en referenties, zoals de Amsterdam Arena en ICT­centrum Crystalic in Leeuwarden.

Reageer op dit artikel