nieuws

Jorritsma Bouw sponsor schaatsploeg

bouwbreed

bolsward ­ Jorritsma Bouw uit Bolsward duikt opnieuw de schaatswereld in. Nadat het bedrijf twee jaar geleden de sprintsters Marieke Wijsman en Yvonne Leever één seizoen sponsorde, gaat Jorritsma nu een marathonploeg sponsoren. Jorritsma neemt de ploeg over van liftenfabrikant Thyssen De Reus uit Krimpen aan den IJssel.

Jorritsma werd gevraagd de sponsorploeg te sponsoren en tekende vervolgens een contract van één jaar dat kan worden verlengd tot drie jaar. “Het is goed voor onze pr om een schaatsteam te sponsoren”, zegt Arie de Jong, mede­directeur van Jorritsma. “We kunnen relaties bijvoorbeeld meenemen naar schaatswedstrijden of demonstraties.” Volgens de Jong past sponsoring van een marathonploeg uitstekend bij de bouwwereld. “De bouwwereld is in feite een marathon. Een bouwbedrijf moet zich niet op de korte sprint richten maar op een langdurig bestaan.”

In het schaatsteam van Jorritsma Bouw zitten twee bekende marathonschaatsers namelijk Jeroen de Vries en Martijn Kromkamp.

Reageer op dit artikel