nieuws

DIM Vastgoed breidt portefeuille uit

bouwbreed

rotterdam ­ DIM Vastgoed heeft zijn onroerendgoedportefeuille uitgebreid met de aankoop van het winkelcentrum ‘Keith Bridge Commons’. Het ligt in Cumming in de staat Georgia, een groeistad onder de rook van Atlanta. Met supermarkt Kroger als hoofdhuurder past het winkelcentrum in de portefeuille van DIM Vastgoed.

Het is gebouwd in 2002 en ligt in een omgeving waar veel woningbouw plaatsvindt. Van de totaal verhuurbare oppervlakte van bijna 8800 vierkante meter is 57 procent verhuurd aan Kroger voor in ieder geval twintig jaar. De overige huurders richten zich vooral op de dagelijkse levensbehoeften en fastfood. Een kwart van de oppervlakte staat nog leeg, waarvoor een korting op de aankoopprijs is bedongen. Verwacht wordt dat de 9 ruimten binnen afzienbare tijd wel zullen worden verhuurd.

DIM Vastgoed handhaaft de eerder uitgesproken verwachting dit jaar een totaal rendement te behalen van tussen de 10 en 13,5 procent. Het leeuwendeel hiervan is direct rendement.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels