nieuws

Deceuninck verwacht ook in 2003 groei winst

bouwbreed Premium

hooglede ­ De Belgische fabrikant van kunststof ramen Deceuninck heeft vorig jaar de winst met 20 procent opgevoerd tot 32,7 miljoen euro. De omzet bedroeg 362,2 miljoen euro.

Deceuninck meldt het weerbarstige economische klimaat goed te hebben weerstaan dankzij de groei in de renovatiemarkt. De onderneming spant zich in om haar strategisch plan ten uitvoer te brengen. “De integratiestrategie naar werktuigen, grondstoffen, profielen, veredelingen en dichtingen staat voor een betere kwaliteit en lagere kosten. We verwachten voor 2003 dan ook een verdere groei in zowel omzet als winst”, aldus bestuursvoorzitter C. de Meersman van Deceuninck. “Ondanks de sombere vooruitzichtgen is Deceuninck goed gewapend om 2003 hoopvol tegemoet te zien”. Bij de fabrikant van raamsystemen en bouwprofielen komt inmiddels 30 procent van de opdrachten elektronisch binnen. Afgelopen jaar werd 37 miljoen geïnvesteerd in technologie, productontwikkeling en uitbreiding van de filialen.

Reageer op dit artikel