nieuws

Bouwtijdschrift van Corus in Nederland

bouwbreed Premium

ijmuiden ­ MetalWorks is een Engelstalig kwartaaltijdschrift, dat het staalconcern Corus onder zijn relaties verspreidt. Tot nu toe alleen in Groot­Brittannië, maar voortaan ook in Nederland.

In MetalWorks zijn nieuwbouwprojecten beschreven, waarin staal en/of aluminium zijn toegepast. Elke uitgave heeft een speciaal thema. De editie die thans in Nederland verschijnt, heeft als thema sportstadions. De artikelen zijn speciaal voor Corus geschreven door de redactie van het gerenommeerde maandblad The Architects’ Journal.

MetalWorks dient met zijn mooie kleurenfoto’s en detailtekeningen dan ook voornamelijk architecten als inspiratiebron. De verspreiding van MetalWorks onder de Nederlandse relaties is een activiteit van het Corus Bouw Centrum. Dit is het nieuwe voorlichtingscentrum voor bouwgerelateerde Corusproducten. Een andere activiteit is de Corus Bouw Helpdesk voor bouwvragen.

Reageer op dit artikel