nieuws

Bouwfonds in Property Invest

bouwbreed

Bouwfonds in Property Invest

cannes ­ Bouwfonds heeft een belang van 30 procent genomen in Property Invest Holding. Investeringsmaatschappij Property Invest richt zich op Nederlandse vastgoedprojecten met als doel extra waarde toe te voegen aan de portefeuille. De komende maanden zal Property Invest haar eerste fonds voor professionele beleggers in de markt zetten. Bouwfonds Asset Management treedt daarbij op als leidende investeerder en zal een bedrag van 20 miljoen euro in het fonds storten.

Het streven bestaat aan participaties van beleggers een bedrag van 160 miljoen euro bijeen te brengen. Tot de aandeelhouders van Property Invest behoort behalve het management en Bouwfonds vanaf de oprichting ook Trimp & Van Tartwijk.

Reageer op dit artikel