nieuws

Renovatie aantal zorgcentra Overijssel

bouwbreed Premium

Renovatie aantal zorgcentra Overijssel

hardenberg ­ Zorgcentrum Hardenberg/Gramsbergen gaat de komende jaren 25 miljoen euro investeren. Het gaat om nieuwbouw­ en renovatieprojecten in onder meer Hardenberg, Ommen, Gramsbergen en Dedemsvaart. Het meest in het oog springende project is de bouw van een nieuw verpleeghuis met 117 plaatsen in Hardenberg. Het oude zorgcentrum wordt gesloopt. Het nieuwe verpleeghuis telt straks bijna honderd plaatsen minder. “De terugloop wordt opgevangen met extra capaciteit in de regio”, meldt een woordvoerder van het zorgcentrum. Zorgcentrum Hardenberg/Gramsbergen voert het mega­project uit met architectenbureau Grunstra uit Bolsward en projectontwikkelaar Beter Wonen Vechtdal

Reageer op dit artikel