nieuws

Projectontwikkelaar LSI sponsort proftennisser Sluiter

bouwbreed

rotterdam ­ De Rotterdamse projectontwikkelaar LSI heeft zich opgeworpen als sponsor van proftennisser Raemon Sluiter.

De komende twee jaar zal de projectontwikkelaar de tennisser in staat stellen zijn programma en begeleiding verder te verbeteren. Dat gebeurt door het beschikbaar stellen van een geldbedrag, aldus een woordvoerder van LSI. “Maar daar moet je geen grote sommen geld bij voorstellen. Zeker niet als je weet wat ze in een toernooi bij elkaar kunnen slaan.”

In ruil voor het sponsorgeld wordt op de mouwen van het tennisshirt van Sluiter het logo van LSI afgebeeld. “Maar wel heel klein en netjes. Het gaat ons niet direct om vergroting van de naamsbekendheid van het bedrijf”, stelt LSI­woordvoerder. “We willen een echte partner zijn van Raemon. Zo zal hij de komende jaren de mogelijkheid krijgen om LSI en de wereld van de projectontwikkeling te leren kennen. Daar heeft hij misschien wat aan voor na het tennis.”

Volgens de zegsman is niet voor niets gekozen voor de Rotterdammer Sluiter. “Hij is enthousiast, gedreven en heeft een positieve uitstraling en liefde voor onze stad Rotterdam. Dat past ook bij het imago dat LSI wil uitstralen.” LSI, dat woningen, kantoren en bedrijfscomplexen ontwikkelt, werd in 1998 als eenmanszaak opgezet door Luc Smits. Inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf met tien medewerkers. LSI was onder meer betrokken bij de herontwikkeling van het voormalige hoofdkantoor van Nationale Nederlanden aan de Schiekade.

Reageer op dit artikel