nieuws

Marsica presenteert deurenseries uit Italië

bouwbreed

Marsica presenteert deurenseries uit Italië

voorhout ­ Tien jaar geleden richten studenten van de Venetiaanse glasacademie het bedrijf Karis op om de kunst van het glasbewerken functioneel te maken. Een van de resultaten is een serie bijzondere glazen deuren. De Karis­deuren worden geïmporteerd voor de Benelux door het nog jonge bedrijf Marsica Special Doors & Frames in Voorhout. Op de Bouwbeurs wordt er een beperkt aantal van getoond. Andere voorbeelden ­ in kleur, mat en transparant ­ zijn terug te vinden in een kleurrijke brochure. De glazen deuren worden voorgeboord en gehard. Ze kunnen worden voorzien van hang­ en sluitwerk.

Marsica toont in zijn stand nog twee andere deurenseries uit Italië, de Gardese (inbraakwerende deuren met bijbehorend kozijn) en de Eclisse (schuifdeuren). Een nieuwtje in de laatste serie vormt de stalen kozijnafwerking.

Marsica, Voorhout, stand DVF015

Reageer op dit artikel