nieuws

Leverancier Altrex stelt veiligheid voorop

bouwbreed

zwolle ­ Altrex, leverancier van ladders, trappen en steigers stelt op de Bouwbeurs veiligheid voorop. Altrex heeft behalve een stand ook een steigerconstructie op het buitenterrein.

Op de beurs laat Altrex alleen de producten uit de categorie ‘Professional’ zien. ‘Home & garden’ voor de doe­het­zelver en ‘Heavy duty’ voor de klusser komen op andere beurzen aan de beurt.

In de serie voor profs toont het bedrijf de naar eigen zeggen eerste echte ergonomische kokerladder Nevada met een ergonomisch profiel voor een natuurlijke houding van armen en handen.

De Taurus is vernieuwd en verkrijgbaar in de uitvoeringen enkel oploopbaar en dubbel oploopbaar, van twee­ tot twaalftreeds. De Andes is bedoeld voor de prof, die niet kiest voor de Taurus met z’n vele extra’s, maar wel kwaliteit wil. Ook de Andes is enkel of dubbeloploopbaar in twee­ tot twaalf­treeds verkrijgbaar.

Altrex heeft de rolsteigers uit de 5000­serie voorzien van lichtgewicht platforms, die tot 30 procent lichter zijn dan conventionele houten platforms. De platforms voldoen aan de tilnorm van maximaal 25 kilogram, die dit jaar ingaat.

Altrex, Zwolle, stand 07A106.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels