nieuws

Lebon & Gimbrair breidt serie mobiele afzuigunits uit

bouwbreed

bunschoten ­ Werkplaatsinrichter Lebon & Gimbrair te Bunschoten staat op de beurs met een nieuwe mobiele afzuigunits. Het programma van afzuigers van Nederman, al vijftig jaar op de markt, is uitgebreid van zes naar 29 uitvoeringen.

De serie bestaat uit kleinere mobiele units voor het nat of droog schoonmaken van vloeren en machines, en uit mobiele stofafscheiders met hoge filtercapaciteit. Van de laatste categorie zijn er ook geschikt voor afzuiging direct op het te gebruiken gereedschap. De units zijn geschikt voor de bouw, onder meer door de hoge filtratiegraad van kwartsstof, voor de industrie in het algemeen, voor reiniging, zoals bij het verwijderen van stof en voor de reiniging van roestvaststaal in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie. Elk van de 29 modellen is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals behuizingen van kunststsof of rvs, al dan niet ingebouwde pomp voor het verwijderen van water uit de tank, diverse soorten filtermateriaal en automatische start/stopregeling voor aansluiting van elektrisch gereedschap.

Lebon & Gimbrair, stand 09BO87.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels