nieuws

Laser Technology toont producten Quante AANHEF nieuwegein ­ Laser Technology Controls uit Nieuwegein presenteert een laserontvanger en een dubbel afschotlaser van Quante Baulaser. De machinelaser QL 317 heeft een bereik van 180 graden over een afstand va

bouwbreed Premium

Laser Technology toont producten Quante AANHEF nieuwegein ­ Laser Technology Controls uit Nieuwegein presenteert een laserontvanger en een dubbel afschotlaser van Quante Baulaser. De machinelaser QL 317 heeft een bereik van 180 graden over een afstand van

De gebruiker van de volautomatische afschotlaser QL 410 kan de assen met behulp van een tweede laserstraal uitrichten. Deze richtfunctie verkort de opsteltijd. De hoofdstraal bestaat uit zichtbaar licht met een golflengte van 655 nanometer en de richtstraal uit zichtbaar licht met een golflengte van 635 nanometer. Afhankelijk van de ontvanger bedraagt het bereik 500 meter. De laser roteert 600 tot 1200 keer per minuut.

Laser Technology Controls, Nieuwegein, stand 11B081.

Reageer op dit artikel