nieuws

Directeur stapt direct op bij Stijkel Bouw

bouwbreed Premium

scheemda ­ Mede­eigenaar L. Hardenberg (49) van Stijkel Bouw in Scheemda is na tien jaar directeur en aandeelhouder te zijn geweest, met onmiddellijke ingang opgestapt bij het bouwbedrijf. Onoverbrugbare meningsverschillen met compagnon en grootaandeelhouder G. Koning over het leiden van Stijkel Bouw zijn de oorzaak. De overblijvende directeur Koning is zich op zijn vakantieadres aan het beraden over de toekomst en een nieuwe manier om Stijkel Bouw te leiden.

Over de precieze redenen achter de breuk tussen de twee directieleden zijn geen precieze mededelingen gedaan. Wel heeft de vertrekkende Hardenberg laten weten dat er op twee beleidsonderdelen ernstige meningsverschillen tussen de twee directieleden bestonden.

Reageer op dit artikel