nieuws

Deur­kozijn combi voor renovatie

bouwbreed Premium

utrecht ­ Dekker Hout Groep heeft op de Bouwbeurs de Elephant Deur­Kozijn Combi ten doop gehouden. Het gaat om een houten binnendeurkozijn, dat speciaal is ontwikkeld voor de renovatiemarkt. De deur­kozijncombinatie wordt geleverd met een bijpassende kant­en­klare binnendeur, waardoor snel kan worden geplaatst en opgeleverd.

De toepassing ligt vooral in winkelpanden en scholen, aldus Dekker Hout, maar ook in uitbreidingen binnen bestaande woningen. De Deur­Kozijn Combi krijgt in de fabriek standaard alle voorzieningen en afwerkingen. Na plaatsing hoeft hij alleen nog maar in een passende laklaag te worden afgeschilderd. Het kozijn maakt deel uit van de constructie. Daarom wordt het als inmetseluitvoering in de ruwbouwfase van een werk gesteld en verankerd nog voordat de muur is opgetrokken en afgewerkt. Omdat de binnendeur pasklaar is, hoeft deze alleen nog maar met scharnieren in het kozijn te worden gehangen. De deur­kozijncombinatie kan worden toegepast in een massief en in een hol wandsysteem.

Reageer op dit artikel