nieuws

Demonstraties van Brander­producten

bouwbreed

utrecht ­ Op de stand van Brander Afbouwprodukten demonstreren vaklieden drie nieuwe producten: Branderflex, Brander Stucco en Brava Isofix.

Branderflex is een scheuroverbruggend systeem voor ondergronden met haar­ en krimpscheuren. Ook grotere scheuren kunnen ermee worden behandeld. Het elastische systeem is geschikt voor renovatie en voor buitengevelafwerking in de nieuwbouw. Het bestaat uit een sierpleister­ en een muurverfsysteem. Brander Stucco is een nieuwe decoratieve sierpleister. Het klassieke ‘stucco’ effect van het afwerksysteem is al in twee lagen te bereiken. Brava Isofix is een nieuw grondeermiddel. In één arbeidsgang grondeert en isoleert het middel zuigende en/of doorslaggevoelige ondergronden.

Brander, stand 04A070.

Reageer op dit artikel