nieuws

De Bouwbeurs en Zuidlaren populair

bouwbreed

De Bouwbeurs en Zuidlaren populair

rotterdam ­ De Bouwbeurs in Utrecht en de Bouwvakbeurs in Zuidlaren genieten bij de aannemerij grote populariteit. Dat blijkt uit een onderzoek van het Rotterdamse marketingbureau USP onder 200 bedrijven in de bouwbranche. Utrecht steekt de kroon met een deelname van 63 procent van de aannemers. Zuidlaren is in trek bij 19 procent van de bouwers. De Bouwbeurs wordt door zowel aannemers en afbouwers als architecten en installateurs aangegeven als belangrijkste vakbeurs. Als goede tweede geven architecten (13 procent) de Bouw­Rai aan. Voor de afbouwers (10 procent) en de installateurs (21 procent) komen respectievelijk de Afbouw Expo Breda en de VSK in Utrecht als de op een na belangrijkste vakbeurs uit de bus. 44 procent van de Bouwbeurs­bezoekers noemt het op de hoogte blijven van nieuwe producten als belangrijkste argument. Het op de hoogte blijven van marktontwikkelingen (25 procent) en het onderhouden van relaties (21 procent) zijn andere drijfveren.

Reageer op dit artikel