nieuws

Cobouw­borrel even geanimeerd als altijd

bouwbreed Premium

Cobouw­borrel even geanimeerd als altijd

utrecht ­ De dinsdag van de Bouwbeurs is per traditie een bijzondere dag. Dan begint immers na sluitingstijd de Cobouw­borrel. Altijd een geanimeerde aangelegenheid, waar Cobouw­medewerkers hun relaties in een informele sfeer kunnen ontmoeten. Ook deze keer was het er weer bomvol met bouwmensen. De party werd ingezet met een optreden van geluidskunstenaar Niek Boes. Met behulp van zijn microfoon weet hij allerlei oorverdovende geluiden te produceren, variërend van een trillende boorhamer tot een startend vliegtuig. De deelnemers aan de prijsvraag van iGBi en Cobouw voor de beste website kregen na dit optreden dan eindelijk datgene waarvoor zij gekomen waren: de bekendmaking van de winnaar van de iGBi/Cobouw Web Award. Dat was CRH Kleiwaren Beheer uit Neer. Op de site zijn diverse soorten en kleuren baksteen uit te zoeken. Volgens de jury heel functioneel. Directeur Paul Ummels nam de award in ontvangst, een kunstwerk van Bas Benraad. CRH krijgt daarnaast als prijs een maand lang een gratis link op de websites van Cobouw en iGBi, plus een gratis advertentie in Cobouw van vandaag. Het feestje werd muzikaal opgeluisterd door het Rosenberg Trio. Anderhalf uur later dan het plan was, want u raadt het al…… files.

Reageer op dit artikel