nieuws

Allift Nederland gaat kranen verhuren

bouwbreed

den haag ­ Allift Nederland BV gaat ook mobiele hydraulische kranen verhuren. De verhuurder van onder meer hoogwerkers, schaarliften, hefsteigers en vorkliften is een samenwerking aangegaan met Kranen Michielsen NV, de grootste verhuurder van mobiele kranen in België.

Het bedrijf, met eigen engineer­afdeling, een montageteam van veertig man en een eigen transportafdeling kan daardoor voorzien in alle soorten en maten van mobiele hydraulische kranen. Kranen Michielsen heeft een vloot van meer dan 140 kranen. De nieuwste aanwinst daarin is de Demag AC700, de eerste van die naam, die de fabriek ­ tegenwoordig eigendom van Terex ­ heeft verlaten. Het is de verbeterde versie van de AC650. De kraan heeft een giek van zestig meter en 94 meter aan hulpstukken. De haakhoogte is ongeveer 150 meter en de AC700 is voorzien van een SSL­systeem, een zijdelingse afspanning, die in sommige configuraties zorgt voor capaciteiten van 145 procent ten opzichte van de vorige versie. Allift Nederland, stand BB0053.

Reageer op dit artikel