nieuws

Van Veggel winnaar prijs Vastgoedmarkt

bouwbreed Premium

Op het Vastgoedmarktsymposium over trends gisteren in Rotterdam is de winnaar van Vastgoedmarkt Award 2002 bekendgemaakt. De trofee is voor H. van Veggel, medeoprichter van Multi Vastgoed (Multi Development Corporation, ofwel MDC) en sinds de overname van MDC afgelopen jaar vice­voorzitter van Amstelland MDC.

De lezers van Vastgoedmarkt kozen Van Veggel uit vijf door de redactie van het maandblad genomineerde kandidaten. Dat waren verder P. Keur (FGH Bank), J.D. Paarlberg (Merwede Groep), H. Smeets (Vesteda) en M. Snijders (Troostwijk Makelaars). Van Veggel werd geprezen om zijn “creatieve, visionaire en nooit aflatende betrokkenheid bij nieuwe ontwikkelingen in commercieel onroerend goed, zowel in Nederland als daarbuiten”, aldus abonnees van dit maandblad.

Reageer op dit artikel