nieuws

Siding van Crane Plastics slagvaster

bouwbreed Premium

Siding van Crane Plastics slagvaster

bovenkarspel ­ Crosslink uit Bovenkarspel importeert de zogeheten solid core­sidings van Crane Plastics uit het Amerikaanse Columbus. Dit bedrijf ontwikkelde een voorgeïsoleerde siding voor onder meer de renovatie en nieuwbouw. De isolatie uit EPS is gemiddeld 25 millimeter dik en fungeert als aanvullende isolatie. De dampdoorlatendheid is zeer hoog en vermindert het condensatierisico. De isolatie vergroot de slagvastheid. Het product komt in vier typen en in acht kleuren op de markt. De afmetingen verschillen per type. De meest verkochte variant meet een lengte van 3,69 meter en een hoogte van 0,457 meter. Profielen haken de panelen in elkaar wat de montage vergemakkelijkt. Crosslink levert ook accessoires als kozijnaansluitingen en hoekprofielen.

Reageer op dit artikel