nieuws

Readymix verder als BTI onder Hombergh

bouwbreed

dodewaard ­ Readymix Nederland gaat verder door het leven als BTI Nederland onder de vleugels van de Hombergh Groep. De directie van BTI participeert overigens in de overname van de Nederlandse dochter van de Engelse Readymix Groep.

De overname is een gevolg van het besluit van de Engelse groep om zich terug te trekken op de kernactiviteiten, grondstoffen voor beton en de productie en verkoop van cement en betonmortel. Voor prefab­ en cellenbeton werden verkoopplannen gemaakt, die nu voor Nederland geëffectueerd zijn. BTI Nederland, dat zelfstandig binnen Hombergh opereert, bestaat uit Nijmeegse Betonindustrie De Hamer, Romein Beton, Kemper Keerwanden, Lodewikus Voorgespannen Beton, Oosterhoutse Betoncentrale en Gelissen Beton. B. van Melick, nu nog van Romein, wordt directeur van BTI.

Reageer op dit artikel